Deco Group

Algemene info

DECO Group, is een groep van bedrijven, en mensen, die in alle eerlijkheid en oprechtheid, met respect voor natuur en medemens, verschillende bedrijvigheden uitvoeren. Die bedrijvigheden zijn vooral gelinkt aan de automotief en bouw sector. Steeds weer opnieuw proberen we elke opdracht met de grootste zorg en nauwkeurigheid uit te voeren. Dit in samenspraak met de kant, leverancier en eventuele andere betrokkenen. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat er steeds mogelijkheid is, dit zowel voor klanten, leveranciers en anderen om ons een feedback te geven.

Ontstaan/historiek


1991    Ontstaan in de groenestraat 39 te Damme B-Garage Carrosserie DEBBAUT
1996    Verhuis naar de hoornstraat 96 te Damme met B-Constructie als bijkomende activiteit
1997    Verhuis naar eigen nieuw opgericht gebouwen in de Bogaardestraat 186A te Maldegem
2003    Oprichting internationale handel B-DECO International, van waaruit ook de B-DECO Logistics is ontstaan
2004    Wegens medische redenen moest een oplossing worden gezocht om de arbeidslast te verminderen, buitenlandse opties werden gezocht in centraal Europa.
2006    CZ-DECO Construct werd opgericht te Kadan
2007    Transport activiteiten werden een noodzaak, CZ-DECO Trans groeide uit
2009    CZ-DECO Trans werd gevestigd in Praag
2011    Een eigen handelsvennootschap werd een nood en opgericht CZ-DECO Renting and Sales te Praag
2014    Uit noodzaak werd een nieuwe holding in Nederland opgericht en werd een nieuwe structuur in voege gebracht
2015    De ontstane studies en onderzoeken tijdens de crisis 2008-2010 hebben tot de oprichting van B-DENA Green Solutions te Brugge geleid.
2018    De opsplitsing van de Belgische activiteiten, Garage Carrosserie DEBBAUT, DECO Consult, DECO Racing, DECO Construct, DECO Trans en DECO International verhuizen (gedeeltelijk) naar Nederland onder DECO Group.nl
2019    DECO Construct, DECO International en DECO Trans worden voor de Belgische bedrijvigheid overgenomen door B-VDP Tec BV te Oedelem. De DECO Group(.be) blijft VDP Tec ondersteunen in alle verdere activiteiten.
2022    De DECO Group.eu Website komt eindelijk online.

Visie


Naast het gebrek aan respect voor elkaar als medemens, zien wij ook dat, desondanks de grote noodzaak, er te weinig respect is voor de natuur. Voor ons is het onbegrijpelijk dat mensen dit niet inzien, maar ook hier willen wij ons steentje bijdragen. Een aangename leefwereld is elke dag opnieuw één van onze grootste doelen.